söndag 19 april 2015

V.32+1

Då har man inträtt i en ny vecka igen och nu känns det som att bebis därinne står så högt som det bara går. Beräknad vikt denna är ca.2kg så visst är det kännbart nu..
Frågan är ju bara om det kommer kunna lätta för mig iom min totala föreliggande moderkaka som skålar sig därnere där fixeringen ska ske? Måste fråga BM imorgon..

Känner mig tjock och vattnig i kroppen. Stödstrumporna går ej att vara utan en dag och jag har fått köpa nya hoppa-i-skor som ser ut som kärringskor, men de är ack så sköna och smidiga att gå i nu när jag får överge mina jättebra hoppa-i-vinterskor.

Imorgon är det dags för v.32-BM-besök och egentligen skulle jag vara på ultraljud på morgonen där men eftersom de ville kombinera TUL med snittsamtal och inga läkare var tillgängliga förrens torsdag så fick det bli såhär. Kan vara kul iofs att sprida ut besöken lite. Är ju faktiskt roligt att gå på BM-besök och ultraljuden såklart!

Har idag varit hos kompisen Malin på House of lola-party och OJ så fina kläder de har för oss vuxna tjejer! Fick använda Malin som mannekäng då vi vanligtvis har liknande kroppsform och hon numera är utan sin gravidmage. Blev en sån här snygg kavaj-jacka i stl.M. Tänker att jag kan ha den som sommarjacka nu när bebis snart är ute ur min mage. ;-) Kläderna är ursnygga men de kostar en slant så det får nog bli ett plagg i taget av dessa sköningar i framtiden.. (www.houseofola.se)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar