torsdag 8 september 2011

9månader

Han vill INTE bli lämnad ensam nånstans och ålar fram efter oss vart vi än går och vill bli upptagen/ställa sig upp mot oss och vi ska hålla i hans händer och gå runt runt..ibland släpper han en hand och han kan stå några sekunder. Känns som att han är på gång och krypa vete tusan om han inte struntar i helt och hållet och går direkt sen istället. Nova var tidig med det, 9mån2v gick hon omkring för fullt lilla skruttan. :)


Arvid studsar/snurrar runt i matstolen och att mata honom är en utmaning i sig..verkar inte jätteintresserad av att bli matad utan måste hela tiden distraheras och ges saker. Roligast är att plocka med maten själv..blir ju lätt kladdigt men men.

Vatten är fortfarande #1 och efter helgen drar babysimmet igång igen-kul!! I måndags när Nova började igång med sin gymnastik så gick jag och lillen in på simhallen sålänge och badade i trollgölen-vilken succe! Han var helt lyrisk och betagen, det gör vi om fler gånger! Duscha av sig efter badet är ju också mysigt och roligt-det är värre att torka och ta på kläderna sen igen..ha!

Dagarna går nu i ett och man får inte många knop gjorda då han sover mindre och mindre om dagarna..för bara en vecka sen hade vi nästan rutin på 2h sov på fm och 30-60min på em. Men denna vecka har han minskat på det själv, så man får skynda sig ordentligt med det man vill få gjort ifred när han nanar en stund. På kvällen somnar han dock ca.18-19 så då får man ju lite andrum, men det går ju inte att vara högljudd då.

Han börjar tycks sina leksaker är urtråkiga och andras saker är såklart de bästa! Men på lördag drar jag iväg till Ullared igen för att uppdatera leksakshörnan. en gåvagn ska bl.a. inhandlas då han tycker den på Öppna fsk är rolig! Lite pop-up och knapp-leksaker tror jag på :)
Nova ska få lite mer Petshops tänkte jag och lite förvaring vore inte så dumt..




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar