torsdag 15 september 2011

Lära sig att gå

Här går det undan minsann..i lördags köpte jag ju en lära-gå vagn som han i söndags tog i bruk. Sön och mån höll vi i sidorna på bågen så han inte skulle springa iväg. Men på tisdagen kunde vi släppa och gå bakom och styra om honom när han går in i något. Igår släppte han taget om vagnen när han stannat den och står en stund och hittar balansen och tar sen något steg. Duktiga kille!! Kan ju säkert ta låång tid innan allt klaffar men ändå! :)

Förövrigt så var vi ju på babysimmet i måndags..det var poppis igen efter sommaruppehållet! Längtar efter nästa gång igen..

Idag var vi på öppna fsk..denna gång var vi ett stort gäng och det var så trevligt så! :) Sen fick jag samtal från skolan att Nova hade kräkts..(mindre trevligt) men det var nog inte mer än att hon var slemmig i halsen (hon har ont där) för efter lite omvårdnad och lite mat i magen så var/är hon igång igen! Så det blir nog skola imorgon iallafall.
Måste bara berömma min stora tjej..hon är såå duktig i skolan så det är inte klokt! Vill bara läsa och läsa i böckerna och hon springer iväg i matten. Ska så småningom få individuell läxa vilket är toppen!

4 kommentarer:

  1. Fick även jag hämta emmie för att hon mådde illa, hon är fortfarande lite hängig så vi får se hur det blir för henne i morgon.

    SvaraRadera
  2. Duktiga Nova! Och duktiga Arvid då!!! Här hemma tränar vi fortfarande på detta gående...hmm, nu håller hon oss bara i EN hand så det är ju ett litet framsteg iallafall :)

    SvaraRadera
  3. ja, stolt är man!
    Ang. gåendet, man ser ju att Ellie kan gå- är väl bara tryggt/bekvämt att kunna hålla i en hand-gosunge där!

    SvaraRadera
  4. Vad skoj! ;)
    Har länge tänkt köpa en gåvagn men det har inte blivit av ännu.
    Nu går Liam mest efter gåvagnen, går och håller i den där bak och puttar på. Haha

    SvaraRadera