fredag 20 januari 2012

Fredagen

Nu är inskolningen av Arvid klar och det har gått kanon! På måndag tar vi nog en ledig dag och går på babysimmet istället. Bara hans lilla snoriga näsa slutar rinna så..
Har jobbat lite grand idag och det är alltid skönt att komma ifrån en stund. Även om jobbet i sig är krävande på sitt sätt. Idag var det dock soft då jag hade sysselsättningen. :)

Imorgon blir en bra dag! först så ska vi fixa med mattan i vårt sovrum som ska läggas på plats och förhoppningsvis få upp några lister med mellan sovstunderna (Arvids) Sen på kvällen lämnar jag byn för en tjejkväll uppåt Vimmerby-trakten. Är alltid roligt att träffas och prata och äta gott. Känns som det alltid är någon som är gravid/nyss fått bebis eller strax ska få när vi ses. Himla roligt! Vi är väl i den åldern helt enkelt..haha!

Fredagsmys då; ikväll blir det hemgjord pizza!! Ska fixa en deg nu så den hinner gotta till sig under jäsduken tills vi ska hämta Nova hos sin kompis. Till det massa gott uppå och lite cider till det. Varsin dubbelbit choklad till tv:n sen så är vi nöjda :)

1 kommentar: