måndag 17 januari 2011

Måndag

Jahopp, så var helgen förbi och en ny vecka kickas igång..
I helgen var Nova med sin pappa och var hundvakt bl.a., på lördagen var Arvid och jag i Målilla på middag och fika. Mums med fläskfilé och semlor! Marcus var tvungen att fixa med maskinerna sen veckans jobb på spånis (Swedspan)

Igår hade vi städtajm-så gutt att ha det fint inför veckan. På kvällen kom stora älskling hem igen och vi var återigen 4 hemma. :-)
Idag har jag och Arvid varit på Willys i Hultsfred och han skötte sig exemplariskt (läs:sov). Fick tillägg 8.15 och vi åkte 9 och sen sov han till 12. Gutt att han sover iaf 1pass om dagen i ett sträck.
Nu har Nova sin klasskompis hemma och det leks för fullt på övervåningen-kul för dom! Arvid sover en snutt igen..men det brukar inte vara så länge så det är bäst att skriva snabbt..hihi!

Imorgon är det dags för första läkarbesöket på BVC-spännande att se hur det går. Han väger iaf över 5kg nu men huur mkt är ju frågan. Sen har han en vit beläggning på tungan som jag måste fråga om också. Styr med lite Ramlösa här hemma och hoppas det snart ska gå väck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar