fredag 11 februari 2011

Ohh fredag!

Igår fyllde näst yngsta systern Elin år och idag är det dags för en tripp till Målilla för att fira henne! Ska bli skojs och hörde att det blir god mat och fika med. Mums!
Nova kan inte följa med då hon och hennes kompis planerat en sleep-over hos kompisen ikväll och vi tycker att har de planerat de själva och det är första gången för henne så ska hon försöka. Vuxen-kalas är ju ändå sådär kul för en 6-åring. Elin träffar hon ju ofta ändå.
Ska iaf bli spännande att se om hon klarar av hela natten, kommer iaf vara beredd att åka och hämta henne om det skulle bli hemlängtan.

Idag fick jag f.ö. ge mig iväg på morgonen för att lämna Nova i skolan (hon åker taxi annars); men idag såg hon taxin åka iväg framför hennes ögon och började stortjuta. :-( Jäkla taxi som inte kan tuta när de står utanför..inte lätt att passa på den när jag matar Arvid och inte ser ut och Nova klär sig. Dessutom kommer den allt från 7.55-8.15 och stå och glo i fönstret hela tiden har inte Nova ro i kroppen till. Såå, det var tur Arvid precis var färdigäten så det bara var att slänga ner han i overallen och åka.

Just det..den här snyggingen kom med posten i onsdags och den gillas skarpt! Visst, inga mirakeltider i den än. Men bra mkt längre än hans stela sitter kan han sitta där. Så skönt! Så härligt gung i..VARFÖR köpte jag inte en sån från början för? (kanske priset tog emot..;-))

1 kommentar:

  1. Gillar han babysittern? Vi har en sådan med jue och Albin tycker den är toppen! Men hur fick du fast den där bågen?? Vi har en likadan som tillhör en annan babysitter,och försökte. men gick inte! Tips:)?? Kram kram Cissi: Williamsmamma08 på fl!

    SvaraRadera