måndag 28 februari 2011

summering

Summerar veckoslutet..

I fredags var jag och syrran med barn i Vetlanda. Det var roligt men jobbigt då bägge stora barn är i sina trotsåldrar. Phu! Nova har utmanat oss heela veckan och varit dålig matätare, inte lyssnat på vad vi säger och varit allmänt arg/tjurig. Så det var en utmaning att ha henne i affärerna och på restaurangen. Men det gick ju det med och väl hemma i virserum blev det fika och lite lek. Småkusinerna låg och slappade mest.



I lördags bestämde vi att Nova kunde få sova hos mormor och morfar i Målilla så vi åkte dit och Nova var glad. Vi hade under morgonen pratat igenom hennes beteende och de hade visst fortsatt med det i Målilla också under kvällen. Nova hade haft roligt och var nöjd med sleep-overn och vi fick en stunds andrum här hemma utan tjat och gråt. Passade på att rensa hennes rum och gjorde det fint.



Söndagen fick vi tillbaka Nova och vi fikade med mormor/mamma. Dagen fortsatte med en glad Nova och inga utbrott eller protester när det gällde mat/läggdags eller nåt blev det! Så det blev en BRA dag! :-)

Idag har Arvid och jag varit hos hans farmor/farfar och fått lunch. Har kikat på ännu en dopklänning, så nu har han 3st att välja på inför den stora dagen. Har ringt pastorsexpeditionen idag och bestämt dopet till den 16april kl.15. Är visst en till pojk som ska döpas den dagen och de har bokat församlingsgården. Får se hur vi ska lösa fikat för gästerna.. eller så får vi boka en annan dag helt enkelt.

1 kommentar:

  1. Vad skönt med lite avlastning med trotsigt barn :) Verkar ha gjort gott att sova en natt hos mormor och morfar!

    SvaraRadera