fredag 15 juli 2011

Flydde fältet idag..

Japp, så kom dagen då det skulle in en tre-kammarbrunn= inget spolande i avloppen=svårt med bebis+7åring som inte tänker sig för. Så vi for till mamma som hängde med i bilen till Oskarshamn.
Arvid skötte sig nästintill exemplariskt (?!) :) Vi åt gott på kinabuffén och fyndade på Kappahl. Åkte sen till "babybutiken" och köpte mig en Skiphop till vagnen som jag suktat så länge efter (läs:sen innan Arvid föddes). En svart Duo blev det då de inte hade Dashen inne-men det gjorde inget tycker jag. :)
Såhär fint blir det när den hänger på vagnen:
Var även och klämde och rullade lite på Urban junglen de hade inne i butiken..åhh, vad den är fiin!! Har suttit de senaste dagarna och nästintill klickat hem en ny från pramworld.com (UK) ; där går den på inkl.frakt= ca.4600kr. Alltså 2000kr mindre än i Sverige. Man blir allt sugen. Vill bara få okej från Marcus först och han tycker sådär..men är bearbetningsbar, det märks! ;) Annars finns det ju fina på blocket, men när man vet att man kan få en helt ny för det priset så känns allt över 25ookr för mkt faktisk. Konstig man är..hehe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar