torsdag 7 juli 2011

Gnällig helikopter?

Varit mkt den här sista veckan..Jkpg-resa, kalas i 2dagar, simskola och promenader osv..men nu så ska vi se..:

Ja, herregud vilken liten gnällnisse vi har här hemma!
Känns som det aldrig vänder för oss.. När ska våran unge bli en glad skit? Har nog aldrig känt att han är ett nöjt barn, utan det är mkt missnöjt här hemma vilket gör att man inte precis njuter av föräldraledigheten..tråkigt men sant.
Just nu är det för j**ligt, ibland tror jag att han ska skrika sönder allas öron här hemma.
Känns inte som att det är några tänder, då det varken känns bulligt eller att han dreglar särskilt mkt. Men visst, gnager på ALLT gör han ju. Nu har han börjat strula med maten med och vänder bort sig, vrålar ut, spottar ut efter ca.halva portionen. Fast att jag ger det han gillar och inte testar så mkt nytt just nu.

Sen vet jag att han far illa i värmen, han har alltid varit otroligt varm av sig. Blir snabbt kletig när han blir arg eller rör mkt på sig. Så det kan ju vara det med iofs..

Han blir ju 7mån nu imorgon, kan det vara ngn utvecklingsfas som är på gång samtidigt med? Är inte så insatt.. Han är iaf väldigt närhetssökande mot oss föräldrar och det är inte många som duger att hållas i av. Typ farmor går bra men visst är det gnäll/skrik där med.

Nu är det iaf på gång att han kan röra på sig lite själv, har nu de sista 2dagarna kommit på hur man snurrar runt med kroppen-som en timvisare på klockan om ni förstår? Och på sängen och filten drar han upp rumpan/ena benet så visst fattar han principen hur man ska ta sig någonstans. heja heja Arvid-kom igen nu!
Så om nätterna snurrar han hela varv i sängen och ligger han mellan oss så sparkar han på våra huvuden, har sitt under täcket osv..som en helikopter under natten. haha!

1 kommentar:

  1. Hoppas det blir bättre snart.. Så du kan få njuta av mammaledigheten! Förstår att det är jobbigt! Jobbar mkt nästa vecka och ska ha kalas i helgen som kommer men vi kanske kan försöka ses v 29? Jobbar inte så mkt då! kramar sandra

    SvaraRadera