lördag 9 juli 2011

Idag:

..var jag i Västervik en snabbis på morgonkvisten (utan Arvid så han slapp bilresan) Skulle nämligen lämna Nova till sin pappa så de kunde åka ut till skärgården och ha det mysigt tillsammans med papsens tjej, Sofia.
Hemma fixade Marcus med diverse målerisaker och påbörjade renovering av 3källarfönster som ser för jäkliga ut. Behöver kittas om/skrapas och målas. Nu i eftermiddag har jag hunnit skrapa dom+bågarna/ramen+grundmålat allt. Har köpt och planterat ytterligare en vit rhododendron i vårt stenland. Poolen är också tömd och städad så nu börjar vi om på ny kula. gutt!
Blir nog kanon här hemma sen när de kommer och byter fönstren också. Finns ju såklart MASSOR mer att pyssla med i trädgården, men entrén och fasaden är iaf fint och klart sen. :)
Trädgården ser vi som ett livsprojekt, det blir man ju aldrig färdigt med! ;)

1 kommentar:

  1. Hej:) Ja visst vore de skönt med någon längre semester:) Men öland e ju fint det med:) Vore så skoj om vi kunde få ihop en mamma-barn-dejt snart ju:) Kan ju höra med de andra tjejerna om när de kan osv! Mysigt och få vara i skärgården:)
    Trädgård, gud vad jag önskar jag hade en stor trädgård! Skulle va roligt med lite bilder från ert hem:) På tal om grindar, vi måste ju med köpa de sen till albin, 2 st. Tycker de e svårt, vi hade en storts grind till william där vi bodde innan,men tyckte inte den va så bra, så ja vet inte hur vi ska göra denna gången! Kramiz /cissi,wille,Albin

    SvaraRadera