onsdag 3 augusti 2011

Lite bilder...

Idag var vi Södra Vi hos min syster; fick god mat och bedrev kusinhäng.Uppskattat! :) Tack för idag!!
Tänkte slänga in lite bilder också..

Såhär ser han ut när jag ska lägga ner honom på mage, står så någon sekund och gungar men faller sen platt på mage. Idag har dock utan problem ålat sig fram till leksakerna hemma hos kusinerna i Södra Vi. Duktigt!! Deras golv är väldigt ål-vänligt vilket underlättade för våran klump. ;)
Igår tog vi en tripp ner till Kaffeberget och tog oss ett dopp. Här ser han visst skeptisk ut, men så var det verkligen inte. Han ÄLSKADE det! Och särskilt sen när han fick sitta i strandkanten och kleta med sanden-krafsade runt och la det sen på sina ben. Smaka ville han gärna-men fick såklart inte för mig! Nova var duktig och hoppade från bryggan och simmade runt lite. :)

När vi var åt Kalmar så hittade vi en babypool på BR för endast 99pix. Köpte den och vilket fynd alltså! Är ju värsta mojängen som man kan koppla in vattenslangen på så det sprutar, ett litet träd medföljde och bollarna som ligger i nätet i bakgrunden. Han ÄLSKAR poolen och badade här säkert 30min. Vi hällde i relativt varmt vatten så det var behagligt och så står den på altanen så det inte blåser in.

1 kommentar:

  1. Vår Lillfis fick också bada vid strandkanten igår men till skillnad från Arvid så lyckades Liam få in några sandkorn/stenar i munnen. Haha!

    SvaraRadera