onsdag 15 december 2010

1vecka

ja, idag så blir ju Arvid 1 hel vecka gammal! Här hemma ammas det dygnet runt känns det som. Är ju rädd han ska få ont i magen av all mjölk. Men ibland är han mest tuttig och då somnar han istället vid bröstet. När det går så åker även nappen in. Skönt att det finns! Har en sort från Esska och ett par från MAM. De sistnämna är klart bäst då de liksom är skålade uppåt gommen så den suger sig fast. Toppen!

Jag har även sett på vågen att jag tappat 10kilo! Då är det bara 5kvar nu då och det ska väl gå? Magen börjar bli plattare och nu ser jag bara typ "nygravid" ut ungefär. Haha! Snittet känns MKT bättre och jag är därför väldigt mkt rörligare vilket underlättar här hemma.

Imorgon kommer BVC-Annelie hit och det ska bli spännande att se om hur mkt han gått upp i vikt. I lördags när vi lämnade BB vägde han 3990g och hade alltså tappat 370g. Han bara MÅSTE ju ha gått upp nu så mkt som ha glufsat i sig de sista dagarna. hihi! Lilla mjölk-nisse!

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt det låter! :-) Nu blir vi ännu mer sugna på att träffa lilla underverket. Ska bara se till att vara helt frisk först. Må så gott! Kram kram/syster

    SvaraRadera
  2. ja äter han typ dygnet runt så har han säkert gått en hel del o det är ju skönt!

    SvaraRadera