fredag 3 december 2010

BM-besök igår

Igår ringde jag till MVC för att boka en ny BM-tid-och jag som trodde jag skulle slippa det! :-(
Iaf så bestämde vi att jag kunde komma som på tisdag (min BF-dag). Sen frågade hon hur jag hade det och så och då nämnde jag att jag ställt mig på vågen i V-vik när jag var där och misstänkte att jag gått upp ytterligare 2kg. Hon tyckte då jag skulle komma in samma dag (läs:igår) för att kolla blt och urin.
Sagt och gjort så var jag där vi halv tre och vi tog vikten-mkt riktigt +2kg (!) IGEN på denna gången 10dgr. Dessförinnan också +2kg på 11dgr. Men mitt blt (110/70) och urin (0) var okej så vi fick bara konstatera att jag nu samlar vätska som bara den. Blir det så att jag får ögonflimmer, ont i övre delen av magen eller får svår huvudvärk så ska jag kontakta förlossningen då det tyder på havandeskapsförgiftning. Hoppas inte!

Min BM-tid på tisdag behöll vi och ska väl då gå igenom lite annat också..fick iaf också höra på hjärtat igår med och det slog så fint så. Lilla plutten!

Håll tummarna för att det snart drar igång-i helgen vore ju inte dumt!
Jag:
-springer i trapporna hemma
-skottar snö
-dricker hallonbladsteet
-städar så gott som varje dag (läs:dammsuger för det mesta då)
-flyttat om möblerna i Novas rum idag

Så ös in med tips om ni har! ;-)

4 kommentarer:

  1. Så skönt att alla värden såg bra ut. Tips: Ett besök till simhallen i helgen kanske? Färdknäppen är det annars många som rekommenderar ;) Skickar en buffkram till lilleman med förhoppning om att ni snart har honom i er famn. Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag såg att du hade skrivit på familjeliv, en liten lista på vad som behövs när den är nyfödd. Skulle du vilja om du har lust och tid, mejla en liten lista på vilka kläder som är bra att ha hemma? Mvh viktoria viktoria.drougge@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. Hej!!
    Nu MÅSTE han ju komma snart tycker jag!
    Och du, jag hade ju alla symptom på HF (huvudvärk, ont i öv´re delen av magen, flimmer, protein + vita men inte var det HF, så ta det du lugnt...Det är säkert ingen fara.
    Kommer du dock på ett effektivt sätt att vräka ungen...dela med dig! :-D

    KRAM

    SvaraRadera
  4. E de något på G?? Varit så tyst i tråden! Lycka till i varje fall:) Du får uppdatera när du orkar! kram kram /cissi www.vildawille.blogg.se

    SvaraRadera