tisdag 15 mars 2011

Grr...katt!

Alltså...vår ena katt, Gösta blir jag gaalen på!!.. Har stått ut med hans kissande länge nog nu snart tycker jag. (ca.2år) Nyss gick han och ställde sig och kissade ner Novas jacka/byxor som hängde på en krok i hallen. För någon vecka sen gick han och kissade på överkastet när vi var i sängen osv...VAD ÄR DETTA FRÅGAN OM? Nu har det ändå hållit på så pass länge som 2år då han i intervaller kissar inne..och det verkar inte ha ngn koppling med protest eller så heller..
Han får mkt kärlek, fri tillgång till mat, kan gå ut när han vill (kattlucka) och har kattlåda inne att kissa på. Bor på landet där det finns mkt att göra och titta på..
Det måste väl vara något fel på honom eller??

What to do??

2 kommentarer:

  1. Har oxå en katt som kissar lite inne när hon känner för det, men oftas när hon gör det så är antingen kattlådan full eller så har vi missat att hon vill gå ut. Kan det vara så enkelt i Göstas fall också? Han kanske inte trics med att inte vara "ensam" katt. Svårt att veta vad man ska göra.

    SvaraRadera
  2. Ja, man kan ju undra vad det är.. han kan ju gå ut precis när han vill och kattlådan är i princip oanvänt. Så jag vet inte. Han är ju en av tre katter så han kanske är utstött eller nåt..who knows?

    SvaraRadera