torsdag 10 mars 2011

sprutor, 3mån och ÖF

Ja, här har man glömt att uppdatera..
Iaf, i tisdags blev lillen hela 3månader!

Det firades med 2stick i vardera lår..stackars! Han var så duktig och lugnade sig mellan sticken och efteråt när jag fick ta upp honom i famnen och trösta så gick det fort över. Vägde och mätte till 7060g och 63cm! Hihi..liten knubbis som följer sin kurva (+1) slaviskt. :-)
Kvällen hemma var sen gnällig och han somnade för natten tidigt då han hade feber också. Men på morgonen efter var febern borta för att sedan smyga sig lite på igen under fm. Men det löste sig med lite Alvedon och sen var det fart igen..

Idag har vi varit på Öppna förskolan och även idag var det ett stort gäng! *härligt! Hoppas det håller i sig. Arvid kom skrikandes in i lokalen, blev glad sen, åt lite och somnade ca.40min.. Vaknade och snackade lite, åt igen, "sjöng" med alla, spydde ner oss och sen lämnade vi lokalen skrikandes igen ;-) Ungefär som det brukar vara. Haha!

Nu kom Marcus hem precis..hör inte till vanligheterna att han kommer vid kl.13, men de har visst varit på Spånis och blev klara tidigt. Inte mig emot att ha några timmar tillsammans mitt i veckan såhär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar