söndag 27 mars 2011

han hamrar och spikar och bygger...ett tak!

Åh, det blir så fint tak i Novas nya rum! Vi ändrade oss pga de målade planktaket inte blev så fint som vi hade trott så nu blev det klick-tak från elitbygg. Är ju som att lägga golv fast i taket då..
Så Marcus håller på nu och inom en timme är det nog klart. Spanar tapeter för fullt, men Nova har svårt att bestämma sig. Ena dagen vill hon ha randigt, stjärnor, blommor, älvor. Blir nog att vi bara få ta och välja en vi vuxna så får hon gilla läget helt enkelt! Bara vi tar ngn av de hon velar mellan så blir det nog bra!
Måste iaf köpa en garderob till rummet..funderar på om denna från IKEA är ngt att ha?
ASPELUND Klädskåp med 2 dörrar vit Bredd: 91 cm Djup: 54 cm Höjd: 190 cm
Aspelund heter den och kostar 1395kr.

Annat som står på inköpslistan är gardinstång, rullgardin och gardiner. (Ullared tänker jag) Sen funderar vi på att hitta ngn billig liten platt-tv som hon kan ha i ett hörn vikt mot väggen när den inte används.. ska se om det finns ngn prisvärd. Isåfall blir det nog inte så mkt till hennes födelsedag sen i juni, utan den blir hennes present.

Kul är det iaf att göra om rum och sitta och fundera och inreda i tankarna!

1 kommentar:

  1. Jättefin garderob. Vet dock inte hur den är bra eller dålig. Däremot kan jag tipsa om media Markt ifall ni är på jakt efter en liten tv. En skitbra affär med bra priser:) hoppas ni kommer överens om nån fin tapet. Sitter själv i samma tankar, tapetser och göra om! Så jäkla kul, i love it!

    SvaraRadera