söndag 21 november 2010

Helgen...

Jo, igår så var det dags för Nova att åka iväg med sin pappa för att gå på dop/30-årsfest! Så det blev lockar i håret, glittrig ögonskugga och finklänningen på. *gullunge!

Under förmiddagen var mams och paps här för pappa hjälpte Marcus med att koppla på elen på nya toan. Så härligt att se att det numera lyser därinne och man kan använda fläkt, dimmer och vägguttag! Nu är det fortfarande bara vattnet som ska kopplas in. Alltså vafan, hur lång tid ska det egentligen behöva ta från att man säger till att NU kan du komma till att rörmokaren kommer?? Är ju en hel månad sen vi sa till att NU kan du komma och då hade vi ändå förvarnat någon månad innan också att han kan komma ungefär då och då. Men NEJ då! Usch så arg man blir..

Jaja, när Nova hade åkt runt halv två satte jag igång att städa och fixa hemma. Marcus fortsatte i badrummet med fodersättning, handukshängare och spegel m.m. och sen gjorde jag tacopaj med sallad. För vid fem kom hans familj på lite födelsedagsmiddag för hans skull. Mysig kväll hade vi och maten var supergod! Vid halv tio åkte de hem och vi kunde mysa lite själva en stund innan vi också gav upp och somnade.

Idag kommer Nova hem igen och dagen blir en lugn sådan..har inget planerat för dagen förutom att tvätta kläder.
Imorgon är det dags för MVC och det ska bli spännande att höra resultatet av bäckenmätningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar